Asztrológiai ismeretek

Tedd azt, amit szívből szeretnél és szabad leszel

Ma találtam itthon ezt a gyűrűt, amit anyukámtól kaptam még körülbelül 13 éve. A körmömet pedig ma csináltattam, hogy kifejezzem az asztrológia iránti elkötelezettségem.

ezt

Az érdekes az, hogy már akkoriban asztrológiai könyveket bújtam és a gyűrű ma került elő, pont retrográd Merkúr alatt. Azt hiszem már fiatalon kapunk jeleket, hogy mi az ami igazán testhez álló nekünk, de sokszor ezek a vágyak a tudatalattiba süllyedve várakoznak. Ha valamit szeretsz, csináld szívvel és ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak. Ne hagyd, hogy eltántorítsanak és lebeszéljenek a saját félelmeik miatt. Figyelj a jelekre és a belső sugallatokra. Ne magyarázd meg magadnak, hogy ez miért nem lesz neked jó. Használd a szíved és ne az eszed. Hidd el, hogy jó leszel benne, főleg ha folyamatosan fejleszted magad szorgalommal. Ez a lelki, szellemi szabadság titka. A korlátok csak a fejünkben léteznek. Az igazán fontos dolgok mindenképp bekerülnek az életünkbe. Előbb vagy utóbb.

Kívánom minden kedves olvasómnak, hogy merjen azzal foglalkozni, amit igazán szeret!

 

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..