Segít-e az asztrológia ha nem tudsz dönteni valamiben?

Egyre többször fordul elő kérdésként a hozzám fordulóktól, hogy tudok-e segíteni az elemzés során olyanban, hogy választani kellene kettő férfi vagy kettő hivatás vagy bármi más között. Ezt szeretném röviden tisztázni.

Az asztrológia analógiákkal, bolygókkal dolgozik és egy sima asztrológiai elemzés során, amikor a képletet fejtem, nem tudok ilyenben segíteni és nem adhatok konkrét válaszokat. A teljeskörű elemzés során tendenciákat, hajlamokat és tulajdonságokat látok. Magyarul Téged, mint embert. De emellett ott a szabad akaratod, nagyon is, hiszen az asztrológia azt mondja, hogy: “A csillagok hajlamosítanak, de nem kényszerítenek”

Más a helyzet az előrejelző módszereknél (szolár és primer direkció, tranzit). Ott már sokkal több információt kaphatok, de teljes konkrétumokat ott sem. Látom az adott időszak főbb életterületeit, főbb változásait, de azt, hogy XY Bélát vagy Krisztiánt fogja választani sajnos nem. Mégis akkor mit látok? Például lakóhely változást, párkapcsolati nehézséget, házasságra alkalmas időszakot, tehát alap irányokat. Fontos, hogy csak pontos születési, óra, perccel működik.

Ellenben van az asztrológiának egy kevésbé ismert területe, ami viszont tud kérdésekre válaszolni és ez a kérdőasztrológia vagy horary. Mondhatnánk, hogy jósol, de inkább a helyesen feltett eldöntendő kérdésekre ad választ. Például: Fel tudom-e újítani a lakásom kettő éven belül? Megházasodunk-e Bélával szeptemberig? Ilyenekre szinte tökéletes pontossággal tud nekünk válaszolni egy megfelelő asztrológus segítségével.

Tehát ha valaki egy konkrét kérdésben nagyon bizonytalan, akkor a kérdőasztrológiát javaslom. Azt sem szabad elfelejteni, hogy mindennek az alapja a horoszkópunk, tehát első körben érdemes a képletünkben keresgélni, hogy mi lehet egy-egy probléma hozott gyökere. Például ha azt érzed, hogy ez lesz az ötödik válásod és valahogy sosem működött neked ez a párkapcsolati terület, akkor érdemes az alap horoszkóppal kezdeni. A főbb elakadások az alap képletünkben látszódnak kizárólag. De konkrét kérdésre nem fog tudni felelni nektek.

Nagyon hasznos információ ha az elemzés előtt elmondod, hogy miért fordulsz hozzám, mert hatékonyabban tudok segíteni és együtt ki tudjuk választani a megfelelő módszert.

Amennyiben a horoszkópod pedig nem pontosított, akkor bármilyen lépés előtt tanácsos bepontosíttatni, ehhez csupán pár életeseményre van szükség.

(A jó hír az, hogy már tanulom a kérdőasztrológiát és ki fogom írni amikortól fordulhattok hozzám konkrét kérdésekkel.)

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..