Villányi Andreának hívnak és asztrológiai önismerettel foglalkozom. Körülbelül 15 éve foglalkozom nyugati asztrológiával. Az első asztrológiai könyvemet még édesanyámtól kaptam, aki segített ezen az úton elindulni. Ahogy teltek az évek, egyre jobban beleástam magam az asztrológia rejtelmeibe. Az utóbbi két évben a kérdőasztrológiát is tanultam, valamint sűrűn használom a Tarot kártyát.

Mivel számos lelki nehézség ért az utóbbi években, így a sors elvezetett a kineziológiához és családállításhoz, amiknek áldásos hatását a saját bőrömön tapaszaltam meg. Azt gondolom, hogy az asztrológia egyrészt a különböző terápiás rendszerek kiegészítője, egyfajta analizátor, másodsorban egy társ a mindennapokhoz. Oldalakat tudnék írni az asztrológia funkcióiról, nekem a fél életemet megváltoztatta. Ezek után egyre aktívabban jelen voltam a különböző asztrológiai közösségekben és csoportokban, illetve elvégeztem egy asztrológiai önismereti tanfolyamot is. Több éves ügyfélszolgálati karrierrel pedig a kommunikációmat sikerült fejlesztenem.

Eleinte csak szemlélődtem ezekben az asztrológiai csoportokban, majd 2017-ben elindult a saját asztrológiai facebook csoportom, az Asztrológiai kérdezz-felelek, ami ma Asztrológiai kérdések és válaszok néven fut és bárki csatlakozhat, akit érdekel az asztrológia útja. Egy élet is kevés lehet ahhoz, hogy az asztrológiát megismerjem, így én magam is folyamatosan úton vagyok. Egy vagyok a tömegből, éppen ezért nem tartom magam nagy asztrológusnak, sem gurunak, inkább egyfajta kísérőnek, társnak. Azokat tudom kísérni, akik önmaguk is elindulnak az önismeret és asztrológia útján.

A cilivil életben mérlegképes könyvelőnek tanulok / könyvelőként dolgozom, tehát előfordulnak olyan időszakaim, amikor nem tudok olyam mélyen az asztrológiával foglalkozni, de valahogy mindig visszatér az életembe. Tanácsadásra kevés időm jut, de ha valakinek kérdése van, természetesen igyekszem minél hamarabb megválaszolni.