Rólam

A nevem Villányi Andrea, Budapesten élek. Jelenlegi honlap a Csillagösvény Asztrológia utódja, melyet 2015-ben indítottam. Akkoriban úgy terveztem, hogy a blogolás lesz a fő irányom és az írásaimban tájékoztatom az olvasóimat a várható bolygóállásokról illetve alapvető asztrológiai ismereteket adok át. Ez az utóbbi két évben jelentősen megváltozott, hiszen ember tervez, Isten végez. 🙂 A névváltoztatás ezt a folyamatot tükrözi.

2017-ben elindult a facebook csoportom és ez nem egész egy év alatt 1900 főre bővült, így a figyelmemet az Asztrológiai gyakorló csoportra fókuszálom az elemzések mellett.  Ez a csoport a hagyományos asztrológián alapul és segítünk kérdéseket megválaszolni saját képlettel kapcsolatban.

2015-ben elvégeztem egy tanfolyamot Bábity Ricsinél és akkoriban maximálisan osztottam a nézeteimet vele. Az utóbbi 2 évben azonban kialakultak a saját nézeteim és betekintettem több asztrológiai irányzatba, valamint nagy rálátásom lett az interneten át az asztrológusok egymás közötti viszonyaira illetve a kérdezők igényeire.

 

 Az asztrológia iránti vonzalmam 14 éves koromban kezdődött, amikoris anyukám hazahozott nekem egy komolyabb asztrológiai könyvet és ez a szerelem azóta tart. Megismerkedtem a Takács Tibor-féle asztrológiával illetve külföldi asztrológusok könyveit tanulmányoztam.
Alapjáraton a hagyományos asztrológiát tanultam, de a kérdőasztrológia-horary is a szívemhez nőtt, melyet már jó pár hónapja tanulok és gyakorlok. Ennek eredményeként megismerkedtem a klasszikus asztrológia kérdőasztrológiára vonatkozó alapjaival és a facebookon már másoknak segítek kérdéseket megválaszolni, folyamatosan gyakorolva a horaryt.

 

Fontos tudni azt, hogy minden asztrológiai ágazat tud segítséget adni, csak nem mindegy, hogy mikor melyiket alkalmazzuk. Ez attól függ, hogy a hozzánk fordulónak épp mire van szüksége: teljes profil elemzésre, terápiás segítségre, vagy konkrét kérdései vannak és nem annyira a pszichológiai rész foglalkoztatja.

 

Az internetes elfoglaltságom és a horary tanulása mellett,  elemzéseket 2016-tól vállalok.

 

 Kérdés vagy időpont foglalás esetén keress bátran!