Miért nem készítek már előrejelzéseket a honlapra?

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy nem készítek már általános asztrológiai előrejelzéseket. Az egyik írásomban kifejtettem, hogy az utóbbi hónapokban jelentősen megváltozott a hozzáállásom bizonyos asztrológiai témákhoz. Ennek része az előrejelzésről alkotott véleményem.

Ahogy nézegettem az interneten az előrejelzéseket, észrevettem, hogy mindenki ugyanazt írja le és éppen ezért azt gondolom, hogy nincs szükség az én huszadik leírásomra. Ezek az előrejelzések sablonosak, az aktuális égi bolygóállásokat elemzik. Ezenkívül feltűnt, hogy rengeteg köztük az igen szélsőséges, tehát vagy nagyon pozitívan állítják be az adott tranzitot vagy nagyon negatívan. Nagyon nagy felelősség ilyen módon hatni az olvasókra.

Az igazság valahol a kettő között van, tehát egy-egy tranzit lehet, hogy az illetőnél aktiválódik, de az is előfordulhat, hogy nem. Sőt, lehet, hogy egy T-kvadrátot Jóska nagyon jól éli meg, de Péternek már kínokat okoz. Ezt minden esetben a személyes horoszkóp döntheti el, amihez már konzultáció kellene. Tehát nem lehet teljesen átlagos, sablonos hatásokat megfogalmazni és valahol értelmetlen is. A megélés függ az illető tudatosságától és önismereti állapotától.

A jövőben a honlap struktúrája picit átalakul, más témákat készülök hozni az asztrológián belül. Ez nem azt jelenti, hogy egy bolygóállásról nem fejtem ki a véleményem, de nem ezek lesznek túlsúlyban.

 

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..