Mi áll jól az egyes csillagjegyeknek? II.rész

Gyakran felmerül a nőkben a kérdés, hogy a csillagjegyük szerint milyen ruhákat, színeket, kiegészítőket vagy sminket viseljenek? Ebben a cikkben ezt a témakört járjuk körül, következzen a második hat csillagjegy.


Fontos kiemelnünk, hogy nemcsak a Nap jegyünk szerinti leírás lehet igaz ránk, hanem az Aszcendensünk és Hold jegyünk szerinti rész is. Aszcendensünk megmutatja, hogy a külvilág felé milyenek vagyunk és hogyan nézünk ki, míg Hold jegyünk a tudatalattinkról és a női oldalunkról árulkodik. Sajnos a bulvárasztrológia kizárólag a Nap jegyet veszi figyelembe, mi ennél tovább megyünk.

Mérleg típusú nő (Nap, Hold Aszcendens a Mérlegben)

A Mérleg típus imád vásárolni és nagyon igényes a külsejére. Mivel vénuszi jegyről van szó, minden pasztell és halvány árnyalat jól áll neki, de legfőképp a zöld és rózsaszín. Mindenben az arany középutat keresi, így az öltözködésben sem tűri el az igénytelenséget, a túl élénk színeket. Ennek ellenére javaslunk neki térdig érő szoknyát, magassarkút, és a kicsit lazább stílus is igazán jól áll neki. Fontos, hogy a kiegészítők színben passzoljanak ruhájához, legyen szó aranyról, ezüstről és a különböző stílusokról. Egyaránt jól áll neki egy statement vagy egy lasszó nyaklánc, egy hosszú lelógós fülbevaló vagy egy feltűnőbb öv. A lényeg a letisztultságon van. Sminkek terén a halványabb, barackosabb, rózsásabb árnyalatokat viszi fel szívesen az arcára.

Skorpió típuső nő (Nap, Hold, Aszcendens a skorpióban)

Ő a végzet asszonya és nagyon jól áll neki a vörös, fekete, fehér, tehát az egymással kontrasztos színek. Szeret kihívóan és démonian öltözködni, egy lakk csizmától és bőrnadrágtól vagy szoknyától sem riad vissza. Bátran hangsúlyozza magát fekete, fehér és vörös kiegészítőkkel, de vigyáznia kell rá, hogy ne essen túlzásokba. Sminkek terén a jó erős, füstös sminket és a vörös rúzst javasoljuk neki, irodai viselet esetén egy fekete tusvonal is megteszi. Jobban szereti a feszülősebb öltözéket, némi titokzatossággal kombinálva. Kiegészítők terén a szegecses verziókat is bátran viselheti, mert jól kihangsúlyozza domináns személyiségét.

Nyilas típusú nő (Nap, Hold, Aszcendens a Nyilasban)

A Nyilas színe a lila, így ennek a színnek bármely árnyalatát magára öltheti. A Nyilas hajlamos túlzásokba esni és szíve szerint minden kiegészítőt egyszerre viselne magán, de itt is a kevesebb több. Ugyanakkor elég karakán jegyről van szó, tehát a fiúsabb kiegészítők és ruhák is nagyon jól állnak neki. Egy vastagabb lila karkötő, egy karika fülbevaló, egy köves öv igazán jól tükrözi egyéniségét. Sminkelni nem mindig szeret, mert állandóan utazik vagy rohan, akárcsak az Ikrek típus, de ha mégis azon kapná magát, akkor a lila színekkel bátran kísérletezhet.

Bak típusú nő (Nap, Hold Aszcendens a Bakban)

A Bak típusú nőt nem igazán izgatja az öltözködés, a divat és a smink. Színe a sötétkék és a fekete. Mivel szigorú természettel áldotta meg a sors, így az irodai, kicsit klasszikusabb vonalvezetésű és stílusú ruhák, kiegészítők illenek hozzá. Arra kell figyelnie, hogy az öltözéke ne öregítse, tehát valamivel mindig dobja fel az egyhangúbb ruházatát. Egy fehér sál, egy világos táska ezen sokat segíthet. Egy gyöngysor szettel igazán klasszikus de nőies kinézetet varázsolhat magának. A klasszikus fekete körömcipőt neki találták ki, de egy oxfordi cipőben is pompásan mutat. Sminkek terén a sötétebb színek állnak jól neki.

Vízöntő típusú nő (Nap, Hold, Aszcendens a Vízöntőben)

A Vízöntő típusú nő imádja a szokatlant és az eredetit és öltözékével meghökkenteni a világot. A neon színek, a fénylő, fémes kiegészítők és ruhák testhezállóak számára. Színe a királykék és a neon színek, ezeket bátran viselheti smink téren egyaránt. Fontos, hogy háromnál több színt egyszerre ne viseljen. A különleges, tollas ékszerek, a furcsa alakú fülbevalók, a kötél nyakláncok is igazán jól állnak neki. A fényes táskák, a fémorrú és ezüst színű cipők szintén az ő világát képezik.

Halak típusú nő (Nap, Hold, Aszcendens a Halakban)

Mivel víz jegyről beszélünk, akit a sors álmodozó természettel áldott meg, így a tenger bármely színe jól áll neki. A tüll szoknyát, a hosszú, vékony és könnyed anyagokat neki találták ki. Imádja a nőies vonalvezetésű ruhákat, a kényelmetlen viseletet nem szívesen ölti magára. Kiegészítők terén a lágyabb és kisebb darabok keltik fel érdeklődését. Egy igazi művész él a lelkében, így valószínűleg ösztönösen tudja, hogy mit mivel viseljen.

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..