Hírek

Hírek, avagy könyvet írok

Ez a cikk most nem egy aktuális égi állásról fog szólni, hanem egy remek hírről, mégpedig arról, hogy asztrológiai könyvet írok.

Bizonyára sokan látjátok, hogy eléggé háttérbe vonultam és nem készül újabb blog cikk illetve a csoportban is csendes adminként vagyok jelen. Ez nem jelenti azt, hogy a háttérben nem munkálkodok.

Az utóbbi időben úgy vettem észre, hogy nem pörög annyira a blog, illetve egy könyvben jobban ki tudnám magam fejezni és többen is olvasnátok. Tavaly szerettem volna egy asztrológiai alapozó tanfolyamot indítani, de nem jött össze annyi jelentkező, amennyivel terveztem. Ezen okokból kiindulva arra jutottam, hogy könyvet írok.

Nem szeretném minden titkom felfedni, de annyit elárulhatok, hogy teljesen kezdőknek írom és egy egyedülálló oktatási módszert alkalmazok benne. Ez annyit jelent, hogy azoknak fogom javasolni, akik most kezdik az asztrológia világának a felfedezését és még a csillagjegyeket sem ismerik. Nyomtatott formában szeretném megjelentetni, már folyamatban van a piac feltérképezése. Az e-bookot a facebook csoportomban a többség leszavazta, így a valódi könyv kiadás mellett döntöttem. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy e-book formában IS elérhető lesz. Régi vágyam volt a könyv kiadás, a blogot azért alkottam, mert imádok írni.

Amennyiben a könyv befut, abban az esetben folytatást tervezek, tehát egy nagyon gyakorlatias tudásra tehet szert minden asztrológia tanuló. Nem csak tanulóknak javaslom a könyvem, hanem laikus érdeklődőknek egyaránt.

Amint a vége felé közeledek, a facebookon lesz egy külön oldala a könyvnek, erről Mindenkit tájékoztatni fogok. Ezen a facebook oldalon olvashattok majd híreket, részleteket a könyvemből.

Hamarosan érkezem a hírekkel, addig is kellemes nyarat Mindenkinek,

Andi

Megosztás:
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..