Hírek

Elindult az Asztrológiai kérdezz-felelek facebook csoportom

Azért írom ezt a bejegyzést, hogy minden kedves olvasómat és feliratkozómat tájékoztatni tudjam, hogy létrejött és aktivizálódott az asztrológiai csoportom a facebookon, Asztrológiai kérdezz-felelek néven. Minden olvasómat szeretettel várom.

Több asztrológus és szakember összefogásával kezeljük a csoportot és válaszolunk a bejövő kérdéseitekre, így több szemszögből megvilágítva azt.

Természetesen díjmentes teljeskörű elemzésre nincs mód, mert az több órás munka a számunkra, de egy-egy konkrét kérdésre/problémára/életterületre térítésmentesen válaszolunk a kérdező személyes képletének segítségével.

A konkrétabb Mikor és Mennyi időn belül típusú kérdésekre inkább a kérdőasztrológiát javaslom, a jövőben ezekre a kérdésekre is fogunk tudni válaszolni, de egyenlőre személyes képlettel lehetséges kérdezni és főleg általánosabb kérdésekben, maximum egy életterületet érintve.

Ezenkívül asztrológiai írások vitatunk meg, vagy segítséget adunk az asztrológiában elakadóknak, mint egyfajta egyesületben. Sokkal személyesebb tud lenni, mint a sima blog és oldal. A csoport zárt, így az információkat bizalmasan kezeljük.

Amennyiben pedig teljeskörű elemzést szeretne valaki, akkor továbbra is fordulhattok hozzám.

Régi célom volt az, hogy az asztrológusokat is összehangoljam és együttes erővel tudjuk ezt a szép területet és tudományt gondozni, prezentálni az érdeklődők felé, anélkül, hogy széthúzás legyen belőle. Ebből kifolyólag társ asztrológusok jelentkezését is várom, akiknek az elképzelései hasonlóak a miénkhez! 

A csoporthoz kattints ide:

 Asztrológia kérdezz-felelek

 

Megosztás:
Tagged , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..