2018.11.15 : Mars a Halakban

2018. november 15-én a Mars bolygó a Halakba lép és ezennel a Neptunusz bolygó fennhatósága alá kerül.

Alapjáraton a Halak Mars az asztrológiában nem egy kedvező bolygóállás, de mint mindegyik konstellációnak, ennek is megvannak az előnyei. Ez a Mars, a diszpozitora – a Neptun – által lesz megtámogatva, amíg a saját jegyében halad. De mit is jelent ez magyarul? Annyit, hogy minden olyan cél és irány támogatva lesz, ami mások igényeit is figyelembe veszi és nem a törtetésről szól. A Halak Mars szereti azt érezni, hogy rá szükség van és inkább érzelmi ösztönzést nyújt számunkra, mint fizikait. A víz erejével azonban meglepően sok dolgot képes elérni, ha lelkileg inspirálva van.

Érdemes ebben a két hónapban olyan tevékenységek felé fordulni, ami a lélek feloldódását célozza meg. Nem érdemes most önző és nagy fizikai kitartást igénylő célokat követni. A Halak jelben a lélek már végigjárta a megelőző 11 jegy állomását és egyetlen egy cél maradt meg számára: feloldódni a nagy egészben, visszatérni a forráshoz. Kicsit olyan ez, mint mikor a Mátrixban Neó elfogadja a feladatát és megkeresi a gépek Istenét, a Forrást, hogy beteljesítse sorsát.

Természetesen fontos, hogy ne úgy áldozzuk fel magunkat, hogy mindenki más jól járjon és csak mi szenvedjünk, hanem ez az áldozat egy magasabb, számunkra is fontos lelki szintet célozzon meg. Érdemes ilyenkor sokat tartózkodni vizes közegben, például uszodába járni. A terápiák is nagy haszunkra lehetnek.

A Halak Mars alsó szinten bizonytalanságot, hezitálást és mismásolást hozhat, magas szinten pedig a teljes érzelmi feloldódást egy adott célban vagy személyben. Ebben a két hónapban kizárólag akkor érhetünk el eredményeket, ha a vágyott dolgot a szívünkkel szeretnénk és nem az egónkkal. Keressük meg lelkünk, szívünk igazi vágyait és afelé lesz a jó irány. A Neptunusz bolygó segíthet nekünk ezen vágyak felkutatásában, bár a megvalósítást már ne tőle várjuk.

Mielőtt egóból harcolni kezdenénk másokkal, vizsgáljuk meg a másik nézőpontját is és ne engedjük át magunkat az agresszív történéseknek. A Halak Mars átfolyik az akadályokon, mintsem nyíltan harcol és bizony ez a tulajdonság gyakran a hasznunkra lehet az életben is. Ne feledjük, aki nem harcol, az legyőzhetetlen!

Halak Mars analógiák: szamuráj hagyományok, Jézus áldozata az emberiségért, keleti harcművészetek, vizes sportok, meditáció

A Mars bolygó 2019.01.02-án lép át a Kos jegyébe.

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..