2017.02.18.:Nap a Halakban – Minden és mindenki Egy

A Halak csillagjegy az utolsó a sorban, mielőtt a természet a tavasz kezdetével felébred. Ez az időszak a lezárásé és a befele fordulásé.

A Halak csillagjegy uralkodó bolygója a Neptun, az álmok, illúziók, egyetemes szeretet bolygója. Színe a tengerkék és türkiz, tehát a víz színei. Így érthető, hogy a Halak típusú ember miért tűnik álmodozónak és elvontnak. Megfoghatatlannak és simulékonynak mutatja magát.

A Halak víz jegy, így az érzelmek világában otthonosan mozog. Nagyon empatikus, emberbarát, humánus és éppen ezért könnyű őt átverni vagy megvezetni. Környezetéhez könnyen alkalmazkodik, mert minősége szerint változó jegy. Titokzatos és nem szívesen beszél belső világáról, mint ahogy a többi víz jegyű ember sem. Számára az érzelmek alapvető fontosságúak, nem tud nélkülük sem létezni, sem cselekedni és ezt a külvilággal is közli.

Az élet keménysége, racionalitása taszítja, így sokszor nehezen boldogul a hétköznapi teendőkkel. Odaadó partner, képes órákon át simogatni a párját, kitűnő barát. Szereti és igényli a romantikát, a lassú szeretkezéseket. Empatikus természete miatt kiváló terapeuta vagy segítő válhat belőle. A művészetekben sikeres lehet, legyen szó festészetről vagy zenéről. Figyelnie kell rá, hogy társától ne függjön túlságosan és gyakorolja az önállóságot. Sokszor igényli a magányt és az elzárkózást, ilyenkor ne faggassuk. A durva megnyilvánulásokkal nem tud mit kezdeni. A Halak csillagjegyhez tartozik a várandósság állapota is, tehát minden olyan állapot, amiben egó nélkül szolgálunk egy másik életet. A születés előtti állapotot szimbolizálja illetve a halál előtti pillanatokat, amikor a lélek átlép egy másik világba.

Negatív megnyilvánulásai közé tartozik, hogy sokszor ködösít vagy ferdíti a valóságot mások előtt. Ha az élet túlságosan nehéznek bizonyul számára, akkor könnyen az alkoholhoz nyúlhat. A szenvedélybetegségek a Neptun bolygó alacsonyabb megélését szimbolizálják, így a cél a Halak típus életében, hogy megtanuljon úgy szeretni, hogy nem csinál magából áldozatot vagy mártírt. Az alkohol problémák mögött általában az áll, hogy az illető nem kapott elég elfogadást vagy szeretetet. Néha úgy elferdíti az igazságot, hogy már maga is elhiszi a kitalált történeteit.

Legmagasabb szinten felismeri, hogy minden és mindenki egy és a teljes elfogadás állapotáig jut, ahol vállalja a felelősséget önmagáért és életéért. Kész bármikor mások segítségére lenni és képes önmagát is gyógyítani. Olyan egó nélküli állapotot ér el, ahol már a földi életben is otthonosan mozog.

A Halak zodiákusnál a lélek visszatér az örök körforgásba, mert földi küldetése lezárult.

Ebben az időszakban javasolt a pihenés, a behúzódás és a sok meditáció. A cselekvésnek majd csak a Kos időszakban kell megindulnia. Érzelmileg most zárjunk le olyan dolgokat, amiket épp ideje volt elengedni vagy elfogadni. Gyakoroljuk a másokra hangolódást, hallgassunk a megérzéseinkre és figyeljük az álmainkra. Végezhetünk karitatív tevékenységeket is. Az úszás és az alkotás szintén segít azonosulni a neptuni minőséggel.

Halak csillagjegy testrészei: boka, lábfej, nyirokrendszer és ezek betegségei

Halak hivatások: festő, költő, táncos, művészetterapeuta, szülésznő, látó, apáca

Híres Halak szülöttek: Enya, Albert Einstein, Chopin, Drew Barrymore

Boldog születésnapot minden Halaknak!

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..