2017.02.07.: Merkúr a Vízöntőben – A hirtelen ötletek ideje

A Merkúr a Vízöntőben igen jól érzi magát, mert egy levegős jegybe érve megcsillogtathatja minőségét.

A Vízöntő fix jegy, tehát az ebben az időszakba születő ideáinkhoz és terveinkhez igen makacsul ragaszkodhatunk. Ez a bolygóállás váratlanul bevillanó ötletek képében igyekszik inspirálni minket, éppen ezért érdemes leírni ezeket a gondolatokat. Nagyobb igényünk lehet társaságba menni és beszélgetni. A Vízöntő Merkúr segíthet,hogy távolabbról tudjuk szemlélni a dolgokat és ne ragadjunk bele saját életünk problémáiba olyan könnyen.

aquarius2
Forrás: www.google.com

Kiváló alkalom tanulásra és a látókörünk szélesítésére. A Vízöntő a lázadás jegye is, így vigyázzunk, hogy ne legyünk túl türelmetlenek és merevek. Hajlamosak leszünk teljesen más szemszögből látni a dolgokat, de ezen ne lepődjünk meg, mert az uránuszi látásmód mindig is híres volt furcsaságairól. Ezek olyan ötletek és megoldások lehetnek, amiket a társadalom nem biztos, hogy elfogad, de ez ne zavarjon meg minket. A Vízöntő egy közösségi szellemi energia, így többet foglalkozhatunk társadalmi, globális problémákkal és azok megoldásaival.

Arra azért vigyázzunk, hogy ne eröltessük rá a környezetünkre a véleményünket és fogadjuk el, hogy egy adott problémára több megoldás is létezik. Nem szeretjük ha mások mondják meg nekünk, hogy mit tegyünk. Arra biztosan tudjuk a választ, hogy mit nem akarunk. Ha fellázadunk valami ellen, akkor ne váljunk közben olyanná, mint ami ellen tiltakozunk.

einstein
Forrás: www.google.com
Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..