2016.05.24.: Vénusz az Ikrekben – “Ismerkedésre fel”

Ezekben a percekben lépett be a Vénusz az Ikrek jegybe. Nagyon szeretem ezt az időszakot, melyet a könnyedség és barátságosság jellemez.


Nem titkolt, hogy azért szeretem az Ikrek Vénusz időszakot, mert a saját születési uralkodómról beszélünk, de éppen ezért hitelesen tudok írni róla.

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr és hamarosan az égen járó Merkúr követi a Vénuszt, tehát egy elemző és racionális időszak elé nézünk. Az érzelmeket, mint a vénuszi viselkedésünket, az értelem fogja irányítani. Biztosak lehetünk benne, hogy meg tudjuk őrizni a hidegvérünket és nem fogunk ösztönből cselekedni. Ilyenkor könnyen flörtölünk, akár párhuzamosan több randira elmegyünk és felszínesek lehetünk. Minden kiszemeltről begyűjtjük az információt, elcsevegünk velük, de lehetséges, hogy nem épül ki megfelelő érzelmi kötelék a másikkal. Nem szeretjük, ha birtokolnak vagy irányítanak bennünket, mert akkor biztosan elszaladunk és új vizekre evezünk. Ilyenkor minden a fejünkben játszódik le. Hajnalig tartó eszmecserés randik időszaka ez.

A minap itt a blogomban azt írta valaki, hogy szexista vagyok és neki ezért nem tetszenek az írásaim. Kapóra jött a megjegyzése számomra, mert az Ikrek Vénuszommal és Merkúrommal megválaszolnám neki, hogy soha nem állok senki mellé a nemek harcában, kiráz a hideg ettől az egésztől. A blogomat főleg nők olvassák, így ezért inkább őket szólítom meg az írásaimban, de ugyanúgy szólnak az elemzéseim a férfiak felé is. Szóval kedves nők és férfiak, én veletek vagyok. 🙂 Ebből kitalálhatjátok, hogy ez alatt az időszak alatt a pártatlanság lesz jellemző ránk. Ez nem a Mérleg zodiákus pártatlansága, aki azért viselkedik így, hogy mindenki szeresse őt. Ez a merkúri pártatlanság, ami az objektív tények megértésén és áramoltatásán alapszik. Ha valaki nem ért velünk egyet vagy nem tetszünk neki, sebaj, mi könnyedén továbbállunk, majd jön a következő alapon.

Ezekben a napokban inkább közvetítjük az információkat, könnyedek és lazák vagyunk. Mindenkivel szót értünk és mindent látunk több szemszögből, ez főleg az Ikrek Merkúr idején fog még tovább erősödni bennünk. Kicsit olyasmi jelleg, mint a Mérleg analógia, de még racionálisabb köntösben. Jó megfigyelőkké válhatunk és szívesebben tartózkodunk sok ember társaságban. Nagyon könnyen beszélgetésbe elegyedünk és nyitottak vagyunk a külvilág ingerei felé. Az Ikrek Vénusz egy intelligens női alakot vetít elénk, aki jól informált, rengeteg emberrel tartja a kapcsolatot, de nehezen mélyed el bármiben is. Számára egy randi egyenlő a szórakozással.

A monotonitást és az otthon ülést nem szívleli. Meg kell tanulnia választani és fókuszálni. Ha az Ikrek Vénuszt támadja valamilyen bolygó, akkor valóban csapongás jellemezhet bennünket, tehát az elköteleződéssel és a komoly párkapcsolat kialakításával gondjaink lehetnek. Az Ikrek Vénusz egy gyermeket vetít elénk, akinek a nemi jellegei még nem alakultak ki, éppen ezért jellemzi ezt az időszakot a “nemtelenség” és gyermeki könnyedség. Szívesen játszunk és nőkkel, férfiakkal egyaránt jól érezzük magunkat. Reálisan látjuk mindkét nem problémáit és jellemzőit. Olvassunk sokat vagy kezdjünk valamilyen tanfolyamba, mert sokkal könnyebben megragadnak az információk és kiváló alkalom, hogy közösségben legyünk.

Használjuk ezt az időszakot a világ megismerésére és ismerkedésre. Az életet pedig ne vegyük túl komolyan, inkább mosolyogjunk. Szinglik előre! 🙂

A Vénusz június 17-én fog átlépni a Rák zodiákusba.

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..